O nas

Na trgu smo prisotni od leta 1998. Danes smo stabilno podjetje z ustaljeno letno rastjo.

1A INTERNET poslovne storitve d. o. o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja z internetnimi in ostalimi računalniškimi storitvami v Sloveniji.

Verjamemo v celovit pristop k izdelavi spletnih strani, zato smo se do danes specializirali in organizirali, tako da lahko uspešno pokrivamo celotno področje računalniških (IT) storitev. Glede na to, da se IT področje zelo hitro razvija in ker verjamemo, da uspešnost podjetja temelji ravno na skrbno izbranih kadrih, naše strokovnjake ves čas dodatno izobražujemo.

Naše podjetje redno zaposluje 9 ljudi in večjo ekipo partnerjev, ki sodelujejo pri številnih projektih, ki jih podjetje podpira. Ena naših največjih prednosti je tudi to, da poleg izdelave spletnih strani za naročnike upravljamo tudi z lastnimi uspešnimi spletnimi projekti, kot so enakupi.com, etecaji.si, eposavje.com. Tako lahko realne izkušnje in dobre prakse glede prodaje preko spleta, vodenja portalov in podobno delimo tudi z našimi strankami in jim pomagamo pri uspešni realizaciji njihovih spletnih projektov.

Svojo ponudbo storitev in s tem tudi krog strank smo že razširili na tuja tržišča, kot so Avstralija, Belgija, Avstrija in Hrvaška, saj nam udejstvovanje v mednardonem prostoru predstavlja še dodaten izziv. Najpomembnejši temelj našega podjetja je strokovna ekipa z bogatim znanjem, s katero smo kos tudi najzahtevnejšim projektom.

Osnovni podatki

SEDEŽ PODJETJA

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI-Slovenia

ID za DDV: SI58495584
Davčni zavezanec: DA
Matična št.: 1617621000

TR pri NLB: SI56 0203 5009 2343 614
TR pri NKBM: SI56 0482 1000 0980 249

Telefon:
0590 64 200
051 369 365

URL/Email:
https://www.1Aoblikovanje.si
info@1Ainternet.net

http://www.1Ainternet.net

Pričevanja

Stranke o nas
Pri 1A Internet najbolj cenimo hitrost odziva in hitro izvedbo. Tudi glede strokovnosti, ustrežljivosti in cene nimamo pripomb. Pri 1A dobimo občutek, da imamo sodelavca na drugi strani. Vse pohvale.
Teja Pompe, Infra d.o.o.
S podjetjem sodelujemo že kar nekaj časa in moram priznati, da je delo z njimi pravi užitek. Zelo hitri odzivni časi, tako pri spremembah kot realizaciji zastavljenih ciljev, enostavno komuniciranje in usklajevanje sprememb, strokovno usposobljen kader in povrhu še dobro svetovanje so ključni dejavniki zakaj poslujemo z njimi. 1A internet je zagotovo prava odločitev, če iščete kakršnekoli rešitve na spletu.
Darja Kotnik, dipl. org. mang., Kovintrade d.d. Celje